Vi brinner för Linedance
 

Kursnivåer

Nybörjare ej höstterminen 2024

Man måste börja någonstans! Det här är kursen för dig som aldrig dansat linedance eller vill börja om igen. Inga förkunskaper krävs.

Fortsättning ej höstterminen 2024

Kursen för dig som dansat en termin. Vi lär ut nya, enklare danser och repeterar de danser vi lärt oss på Nybörjarkursen.

Fortsättning 3

Kursen för dig som dansat två-tre terminer. Vi lär ut nya, enklare danser och repeterar de danser vi lärt oss på Nybörjarkursen/Fortsättning.

 Easy Improver, ej höstterminen 2024

Kursen för dig som vill ha en blandning av några enklare Improverdanser och några med lite mer utmaning. Du har dansat minst två-tre terminer och hänger med bra.

Improver

Kursen för dig som dansat minst tre-fyra terminer och har bra kläm på grunderna och terminologin. Du tränar hemma och går också ut och socialdansar.

Gott & Blandat

Det här är kursen där vi lär ut klassikerna, som tillhör "allmänbildningen". Men vi tar också med nya danser, som fyller dansgolven idag. Nivå på danserna är High Improver/Easy Intermediate/Intermediate. En och annan "terminens utmaning" kan också dyka upp. Du tränar hemma och går även ut och socialdansar. Kursen är på dagtid.

Intermediate

Du vill ha lite mer att bita i och känner dig redo för en del utmaningar. Du tränar hemma med att trampa danserna och socialdansar gärna

Intermediate/Advanced

Kursen för dig som dansat minst fyra-fem terminer och kan grunderna väl, är säker på dansterminologin och hänger med utan problem. Danserna är på nivåerna Intermediate/High Intermediate/Advanced. Du både tränar hemma och går ut och socialdansar. 

                                                                      

”Vi lär ut, du förvaltar”